Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Aicinām uz semināru "Prasme pārliecināt"

18.02.2015

Administratoru asociācijas Apmācību centrs aicina uz vērtīgu kvalifikācijas pilnveides pasākumu "Prasme pārliecināt", kas norisināsies 3. un 4.martā.

Seminārā būs iespēja uzzināt pārliecināšanas komunikācijas likumus un sapratnes nodrošināšanas nosacījumus, kā arī apgūt argumentēšanas tehnikas un argumentu formulēšanu.

Tāpat semināra dalībnieki varēs uzzināt efektīvus sevis vadīšanas un kontrolēšanas principus un iemācīties praktiski pielietot sarunas vadīšanas paņēmienus, kā arī citas pārliecināšanai svarīgas prasmes un tehnikas.

Kvalifikācijas pilnveides pasākumu vadīs Mg. Psych., Mg. Personālvadībā Vineta Ikauniece – Ozoliņa, kura ir personāla trenere ar vairāk nekā 10 gadu darba pieredzi pārdošanas, klientu apkalpošanas, vadītāju apmācības un personiskās izaugsmes treniņu vadīšanā. Vineta Ikauniece – Ozoliņa ir sertificēts praktiskais psihologs un akmeologs - speciālists pieaugušo personiskās un profesionālās izaugsmes attīstīšanā. 

Semināra laikā pasniedzēja sniegs īsu teorētisko ieskatu visās minētajās tēmās, uzsvaru liekot uz praktiskiem vingrinājumiem, testiem, strukturētām diskusijām, kā arī lomu spēlēm un video atgriezeniskās saites analīzi. 

Kvalifikācijas pilnveides pasākums notiks divu dienu garumā, 3. un 4.martā, no plkst. 9:30 līdz plkst. 17:00.

DARBA KĀRTĪBA

Pietiekties elektroniski vai izmantojot pieteikuma veidlapu iespējams šeit.

Aicinām iepazīties arī ar citiem februārī un martā plānotajiem kvalifikācijas pilnveides pasākumiem, aplūkojot kalendāru šeit!



drukāt >