Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Par MNA 03.04.2014. publiski pausto

03.04.2014

Atsaucoties uz Maksātnespējas administrācijas publiskoto paziņojumu "Tiks pilnveidota informācijas sniegšana saistībā ar administratoru izdarītajiem pārkāpumiem", Administratoru asociācijas valdes priekšsēdētājs Olavs Cers izsaka pateicību Maksātnespējas administrācijas vadītājam Ervīnam Ābelem par pausto gatavību publiskot konkrētus pārkāpumus administratoru rīcībā, jo tādejādi sabiedrībai tiks dots signāls, ka pārkāpumi maksātnespējas procesos ir individuāli nevis kolektīvi.

„Taču datu publiskošanai nevajadzētu būt pašmērķim. Ir jāveic kardināli uzlabojumi maksātnespējas procesu uzraudzības sistēmā, tādēļ asociācijā šobrīd norit darbs pie uzraudzības sistēmas modeļa izstrādes. Tā pamatā plānota tiesas lomas pastiprināšana un administratoru pašpārvaldes pilnveide,” norāda O.Cers, piebilstot, ka Administratoru asociācija ir gatava pierādīt organizācijas spēju sekmīgi veikt administratoru uzraudzību līdzīgi kā citas juridiskajās profesijas: notāri, advokāti, tiesu izpildītāji un revidenti.

Ievēlēts Administratoru asociācijas padomes priekšsēdētājs

02.04.2014

Informējam, ka 01.04.2014. Administratoru asociācijas jaunievēlētās padomes pirmajā sēdē par padomes priekšsēdētāju ir ievēlēts Ainars Kreics. Apsveicam un novēlam veiksmi darbā!

Administratoru asociācijas jaunās valdes prioritātes

31.03.2014

Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas ikgadējā biedru kopsapulcē ir ievēlētas jaunas biedrības pārvaldes institūcijas. Par valdes priekšsēdētāju kļuvis maksātnespējas procesa administrators, zvērināts advokāts Olavs Cers. Tāpat valdē ievēlēti maksātnespējas procesa administratori, zvērināti advokāti Raivo Sjademe, Kaspars Novicāns un Ilmārs Krūms, kā arī maksātnespējas procesa administrators Andris Daugaviņš.

Lasīt vairāk >

Valsts loma maksātnespējas procesā

25.03.2014

Jau kādu laiku viedokļu krustugunīs nonācis jautājums par valsts lomu maksātnespējas procesā. Publiski izskanējušie viedokļi ir dažādi, pārsvarā kritizējot izveidoto sistēmu, un, ironiski, ka lielāko kritizētāju vidū ir šīs sistēmas un likuma autori.

Lasīt vairāk >

Informācija par Administratoru asociācijas biedru sapulci

11.03.2014

Godātie Administratoru asociācijas biedri!

Sadaļā "Biedriem" ir ievietota informācija par asociācijas 2014.gada biedru sapulci. Aicinām ar to iepazīties!

Pietiekuma forma sludinājumu publicēšanai tagad pieejama mājas lapā

11.03.2014

Lai atvieglotu sludinājumu publicēšanu mūsus mājas lapas sadaļā "Izsoles un sludinājumi", Administratoru asociācija ir izstrādājusi vienotu pieteikuma formu, kuru ir iespējams lejupielādēt  šeit (skatīt pie 2.Informatīvais atbalsts). Turpat varat iepazīties arī ar sludinājumu publicēšanas cenrādi. Atgādinām, ka Administratoru asociācijas biedri ir atbrīvoti no maksas par sludinājumu publicēšanu Administratoru asociācijas mājas lapā.

Uz 11.marta semināru vēl pāris brīvas vietas!

10.03.2014

Aicinām pieteikties uz otrdienas, 11.marta, semināru "Prezentācijas veidošana ar PowerPoint 2010 (atkārtojums)", uz kuru palikušas brīvas vēl pāris vietas. Pieteikšanās šeit>>

Noticis administratoru kvalifikācijas eksāmens

10.03.2014

2014.gada marta pirmajā nedēļā notika Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas Sertifikācijas centra organizētais maksātnespējas procesa administratoru kvalifikācijas eksāmens.

Sertifikācijas centrs paziņos eksāmena rezultātus 2014.gada 22.aprīlī pēc eksāmena vērtējumu apkopošanas un eksāmena darbu identificēšanas.

Eksāmenu sekmīgi nokārtojušo personu saraksts tiks publicēts tīmekļa vietnē www.administratori.lv. Katram pretendentam eksāmena rezultāti tiks paziņoti individuāli.



drukāt >