Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Maksātnespējas kontroles dienests aicina uz starptautisko konferenci

06.09.2018

Maksātnespējas kontroles dienests aicina maksātnespējas procesa administratorus apmeklēt Maksātnespējas kontroles dienesta 2018. gada 26. un 27. septembrī rīkoto starptautisko konferenci "Tiesiskās aizsardzības process – aplūkojot veidus, kā var restrukturēt parādus" (Legal Protection Proceedings – Exploring Approaches to Debt Restructuring), kas norisināsies viesnīcā "Radisson Blu Daugava", Kuģu ielā 24, Rīgā.

Konferences mērķis ir aplūkot tiesiskās aizsardzības procesu ne tikai no tiesiskā aspekta, bet arī ekonomiskā, lai iespējams rezultātā nonāktu pie priekšlikumiem, kā efektivizēt tiesiskās aizsardzības procesu Latvijā. Konferences dalībnieki uzstāsies angļu valodā, un konferences laikā tiks nodrošināts arī sinhronais tulkojums latviešu valodā.

Dalība konferencē ir bezmaksas.

Par dalību konferencē līdz š.g. 13. septembrim informēt Maksātnespējas kontroles dienesta Juridiskā departamenta juriskonsulti Karīnu Patursku, Karina.Paturska@mkd.gov.lv, tālr. 67099103, norādot administratora vārdu, uzvārdu un elektroniskā pasta adresi.

Vietu skaits ir ierobežots (~ 40 vietas), tāpēc aicinām administratorus laicīgi pieteikt savu dalību konferencē! Saņemot pieteikumu, tiks ņemts vērā pieteikuma nosūtīšanas brīdis. 

Administratori, kuri pieteiks savu dalību, tiks elektroniski informēti, vai viņu dalība konferencē ir apstiprināta.

Maksātnespējas kontroles dienests, ievietojot informāciju savā tīmekļvietnē, informēs, kad pieteikšanās konferencei tiks noslēgta.

Plašāka informācija pieejama ŠEIT



drukāt >