Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par fiziskas personas maksātnespējas procesu

14.02.2014

Lai palīdzētu cilvēkiem labāk izprast fiziskas personas maksātnespējas procesa būtību un norises pamatnosacījumus, Administratoru asociācija ir izstrādājusi informatīvu materiālu, kurā sniedz atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Informatīvajā materiālā atrodamas atbildes uz jautājumiem par maksātnespējas procesa uzsākšanas priekšnosacījumiem, izmaksām, norises kārtību, parādnieka tiesībām un pienākumiem procesa laikā. Tāpat informatīvajā materiālā tiek izskaidroti personas ieguvumi no maksātnespējas procesa.

Maksātnespējas procesa administratori fiziskas personas maksātnespējas procesa laikā bieži sastopas ar neizpratni no parādnieku puses gan par procesa norises noteikumiem un kārtību, gan parādnieka pienākumiem procesa ietvaros, tādēļ Administratoru asociācija sagatavojusi šo informatīvo materiālu, kas ļaus ikvienam izprast būtiskākos maksātnespējas procesa noteikumus, tai skaitā maksātnespējas procesa uzsākšanas priekšnosacījumus.

Administratoru asociācija pauž cerību, ka sagatavotās atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem veicinās maksātnespējas procesa administratora un parādnieka savstarpēju sapratni procesa laikā un uzlabos procesa norises efektivitāti.
 
Informatīvais materiāls atrodams šeit



drukāt >