Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Iespēja bez maksas iegūt maksātnespējas procesos nozīmīgu informāciju

25.09.2013

Lai atvieglotu un optimizētu maksātnespējas procesa izmaksas gan juridisko, gan fizisko personu maksātnespējas procesos, Administratoru asociācijas Valde ir pieņēmusi lēmumu sniegt atbalstu biedriem un noslēgt Līgumu ar SIA „CREFO Rating”, reģistrācijas Nr.40003807493 par tiešsaistes (on-line) pakalpojumu portāla www.crediweb.lv izmantošanu.

Minētā līguma ietvaros, Administratoru asociācijas biedriem tiek dota iespēja bez maksas pieslēgties un lietot portālu www.crediweb.lv no 2013.gada 01.oktobra.

SIA „CREFO Rating” ir licencēts Latvijas Republikas Uzņēmumu Reģistra datu atkalizmantotājs un piedāvā tiešsaistes piekļuvi uzņēmumu / privātpersonu datubāzei Latvijā, nodrošinot Administratoru asociācijas biedrus ar aktuālo informāciju.

CrediWeb portāls administratoram kalpos kā noderīgs rīks ikvienā no maksātnespējas procesiem, gan apzinot parādnieka mantu un finansiālo stāvokli, gan informācijas iegūšanai darījumu apstrīdēšanas nolūkos:

Pirmkārt, CrediWeb portāls piedāvā strukturētu aktuālās informācijas apkopojumu, kas ērtā un pārskatāmā izziņas veidā sniedz priekšstatu par juridiskās personas finansiālo stāvokli, maksātspēju, kā arī nodrošina pamatdatu pārbaudi un informāciju par uzņēmuma darbību. Pilna izziņa par uzņēmumu ietver datus no Uzņēmuma Reģistra, PVN reģistra, ka arī unikālus datus un produktus no Creditreform Latvijā iekšējām datubāzēm.

Otrkārt, CrediWeb portālā ir pieejama izziņa par privātpersonu - aktuāla informācija par privātpersonas piederību uzņēmuma amatpersonās vai dalībniekos, maksātnespējas procesiem, komercķīlām un liegumiem.

Treškārt, CrediWeb portālā ir pieejams pakalpojums „Dzimtas koks”, kas ir interaktīvs rīks, kas uzskatāmi parāda uzņēmuma saistītās personas, dalībnieku sarakstu un to procentuālo dalību uzņēmumā, kā arī uzņēmuma / personas dalību citās kompānijās.

Ceturtkārt, administratoriem CrediWeb portālā ir vienreizēja iespēja sekot līdzi tieši savu aktuālo maksātnespējas subjektu debitoriem, kā arī kreditoriem ar pakalpojuma „Monitorings” palīdzību. Monitorings ir tiešsaistes instruments konkrētu interesējošo uzņēmumu uzraudzībai. Tas palīdzēs savlaicīgi konstatēt izmaiņas uzņēmuma darbībā, tādā veidā pasargājot administratoru no riska nepamanīt vai neizsekot līdzi kādām izmaiņām/darījumiem. Par monitorēto uzņēmumu izmaiņām pēc izvēles lietotājs var tikt informēts, saņemot e-pastu. Iespējams norādīt, kādas izmaiņas tiek monitorētas un cik bieži saņemt informāciju.

CrediWeb portālā ir pieejama arī cita informācija, piemēram, uzņēmumu gada pārskati un skenēti dokumenti.

Pakalpojumu apjoms un mēneša limits administratoru asociācijas biedriem:

Produkti portālā www.crediweb.lv
Mēneša limits katram Administratoru asociācijas biedram
Klientu portfeļa monitorings    
300 uzņēmumi
Pilnas izziņas par juridiskām personām   
25 pieprasījumi mēnesī
Vēsturiskie dati par juridiskām personām   
25 pieprasījumi mēnesī
Izziņas par fiziskām personām   
50 pieprasījumi mēnesī
Vēsturiskie dati par fiziskām personām    
50 pieprasījumi mēnesī
Īsās izziņas par juridiskām personām    
neierobežoti
Dzimtas koks    
30 pieprasījumi mēnesī
Uzņēmumu gada pārskati iesniegtajā formātā    
20 uzņēmumi mēnesī
Skanētie dokumenti   
30 uzņēmumi mēnesī


Lai iegūtu pilnīgu informāciju par šo datu bāzi un iemācītos to lietot, aicinām pieteiksies uz 2013.gada 3.oktobra kvalifikācijas pilnveides pasākumu "Datu bāzu un e-paraksta izmantošana administratora darbā", kur cita starpā tiks demonstrēta CrediWeb portāla lietošana un sniegta plašāka informācija par pieejamajiem pakalpojumiem.

Pieteikties uz kvalifikācijas pilnveides pasākumu var šeit.

Lai saņemtu portāla www.crediweb.lv lietošanas tiesības Administratoru asociācijas biedram ir jāaizpilda, jāparaksta uz jānosūta Administratoru asociācijai iesniegums. Portāla www.crediweb.lv lietotāja rekvizīti tiks nosūtīti uz biedra iesniegumā norādīto e-pastu ne vēlāk kā piecu (5) darba dienu laikā no šī iesnieguma reģistrēšanas Administratoru asociācijā.



drukāt >