Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Iespēja piedalīties seminārā

27.10.2011

Debitoru identificēšana un uzskaite maksātnespējīgā uzņēmumā

2011.gada 3.novembrī Administratoru asociācija rīko semināru „Debitoru identificēšana un uzskaite maksātnespējīgā uzņēmumā”, kurā ir iespēja piedalīties gan maksātnespējas procesa administratoriem, gan citām maksātnespējas procesā ieinteresētajām personām.
 

Debitoru parādi ir uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu sastāvdaļa, kuru veiksmīgas piedziņas rezultātā, tiek iegūti līdzekļi kreditoru prasījumu apmierināšanai. Diemžēl debitoru parādu piedziņa maksātnespējīgajos uzņēmumos ir viena no visproblemātiskākajām jomām tā apstākļa dēļ, ka bieži administratoram netiek nodoti grāmatvedības dokumenti. Tādēļ administratoram ir jāpielieto visas savas profesionālās iemaņas gan juridiskajā, gan grāmatvedības jomā, lai operatīvi un efektīvi varētu apzināt un piedzīt debitoru parādus.
 

Semināra dalībnieki gūs ieskatu finanšu grāmatvedības uzskaitē – kā strādājošs uzņēmums grāmato un uzskaita debitorus un debitoru parādus, kuri ir tie dokumenti kam būtu jāpievērš uzmanība pēc maksātnespējas pasludināšanas, lai sekmīgi varētu piedzīt debitoru parādus. Gūstot labāku priekšstatu par debitoru uzskaites principiem un kontējumiem uzņēmuma finanšu grāmatvedībā, kā arī VID iesniegtajos pārskatos, administratoram būs vieglāk apzināt un piedzīt esošos debitoru parādus.
 

Pieteikties uz semināru ir iespējams mājas lapas Apmācību centra sadaļā „Kvalifikācijas pilnveides pasākumu plāns”, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu.
 

Papildus informācija pievienotajā failā.





drukāt >