Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācija uzsākusi darbu pie Ētikas kodeksa izstrādāšanas

26.01.2011

Šobrīd spēkā esošais administratoru Ētikas kodekss ir apstiprināts 2003.gadā. Kopš Ētikas kodeksa apstiprināšanas ir būtiski mainījušies maksātnespējas procesa administratoru darbību regulējošie normatīvie akti, kā arī ir attīstījies sabiedrības viedoklis par maksātnespējas procesa administratoru darbības mērķiem.

Ņemot vērā, ka spēkā esošais Ētikas kodekss ir morāli novecojis, Administratoru asociācijas Padome ir nolēmusi uzsākt darbu pie Ētikas kodeksa pilnveides un izveidot darba grupu Ētikas kodeksa izstrādāšanai.

Administratoru asociācija ir lūgusi darba grupā Ētikas kodeksa izstrādāšanai iesaistīties arī Tieslietu ministrijas, Latvijas Tiesnešu biedrības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja, Latvijas Republikas Ģenerālprokuratūras, Ekonomikas policijas pārvaldes, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, valsts aģentūras „Maksātnespējas administrācija" un citu institūciju pārstāvjus un sniegt priekšlikumus par normām, kas būtu iekļaujamas Ētikas kodeksā.

Administratoru asociācija aicina arī maksātnespējas procesa administratorus sniegt priekšlikumus par Ētikas kodeksā iekļaujamām normām. Priekšlikumus lūdzam nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi administratori@administratori.lv.

 





drukāt >