Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācijas 2018.gada darbības prioritātes

22.03.2018

Administratoru asociācijas valde 2018.gadā noteikusi prioritāri veicamos uzdevumus, lai tādējādi sekmētu asociācijas mērķu sasniegšanu.
 
2018.gadā Administratoru asociācija plāno turpināt darbu pie Maksātnespējas likuma pilnveidei nepieciešamo grozījumu izstrādes un virzības, kā arī Maksātnespējas likuma piemērošanas prakses apkopošanas un ieteikumu sagatavošanas maksātnespējas procesu regulējošo normatīvo aktu piemērošanai.
 
Administratoru asociācija plāno stiprināt maksātnespējas procesa administratoru profesionālās ētikas normu ievērošanas uzraudzību sadarbībā ar Maksātnespējas administrāciju.
 
Tāpat Administratoru asociācija turpinās organizēt kvalifikācijas pilnveides pasākumus maksātnespējas procesa administratoriem un citu profesiju pārstāvjiem.
 
Vienlaikus Administratoru asociācijas valde plāno turpināt sadarbību ar administratoru profesionālo darbību saistītajām valsts institūcijām, kā arī komunikāciju ar Saeimā pārstāvētajām politiskajām partijām saistībā ar normatīvo aktu projektu maksātnespējas jomā virzību Saeimā un Ministru kabinetā.
 
2018.gadā Administratoru asociācija turpinās aktīvu dalību Eiropas maksātnespējas procesa administratoru organizāciju asociācijā (EUROPEAN ASSOCIATION OF INSOLVENCY PRACTITIONERS’ ORGANISATIONS), kā arī turpinās līdzšinējo sadarbību un dibinās jaunus kontaktus ar profesionālajām organizācijām ārvalstīs.
 
Tāpat 2018.gadā Administratoru asociācija ir apņēmusies celt maksātnespējas procesa administratora profesijas reputāciju un veikt citus uzdevumus.



drukāt >