Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Asociācijas vadītāja ar tieslietu ministru pārrunā administratoru sertificēšanas jautājumus

07.11.2013

Ceturtdien, 7.novembrī, Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valdes priekšsēdētāju Agnese Strode tikās ar tieslietu ministru Jāni Bordānu, lai pārrunātu iespējas, kā veicināt maksātnespējas procesu kvalitātes pilnveidi. Viena no tikšanās centrālajām tēmām bijusi maksātnespējas procesa administratoru sertificēšanas kārtība.

Tikšanās laikā A.Strode ministram skaidroja, kā asociācija pilda šobrīd tai no valsts puses uzticēto maksātnespējas administratoru sertifikācijas funkciju, kā arī sīkāk pastāstīja par administratoru eksaminācijas procesu, tā rezultātiem, kā arī par sertifikātu izbeigšanu maksātnespējas administratoriem.

A.Strode uzskata, ka administratoru sertifikācija ir jāsaglabā nevalstiskā sektora atbildībā, un aicina jau šobrīd maksātnespējas administratoru sertifikācijas procesā iesaistītās nevalstiskās organizācijas  aktīvāk izmantot savas pilnvaras.

Savukārt ministrs apsolīja konsultēties ar asociāciju, virzot tālāk Tieslietu ministrijas sagatavotos grozījumus par maksātnespējas procesu administrēšanu.



drukāt >