Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācija atbalstīs studentu pētījumus maksātnespējas jomā

02.09.2013

Sākoties jaunajam mācību gadam, Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija (Administratoru asociācija) aicina Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes maģistrantus pieteikties Administratoru asociācijas stipendijai, kuras mērķis ir rosināt studentu interesi par maksātnespējas procesu un pētniecisko darbu.

Administratoru asociācijas stipendijas ietvaros studentiem būs iespēja padziļināti iepazīt un veikt pētījumus par vairākiem aktuāliem maksātnespējas jomas juridiskajiem aspektiem, piemēram, maksātnespējas pazīmēm un pasludināšanas pamatu Latvijā un ārvalstīs, maksātnespējas stāvokļa pierādīšanas pienākumu un pierādīšanas līdzekļiem, interešu konflikta jautājumu tiesisko regulējumu, kā arī maksātnespējas procesa administratora darbības principiem un statusu. Tāpat studenti tiks aicināti analizēt maksātnespējas procesa norises procesuālo kārtību un darījumu apstrīdēšanas kārtību maksātnespējas procesa ietvaros Latvijā un ārvalstīs.


Stipendijas fonds vienā akadēmiskajā gadā ir 1500 LVL un tas tiks sadalīts līdz trim studentu pētījumiem, pamatojoties uz stipendijas komisijas lēmumu.

Pieteikšanās Administratoru asociācijas stipendijai ilgs līdz pat septembra beigām, savukārt oktobrī stipendijas komisija vērtēs saņemtos studentu pieteikumus.

Plašāka informācija par stipendiju pieejama LU fonda mājas lapā.



drukāt >