Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācija pievienojas Latvijas Darba devēju konfederācijai

02.04.2013

Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija (turpmāk – Administratoru asociācija) ir kļuvusi par Latvijas Darba devēju konfederācijas biedru.  Iestājoties lielākajā Latvijas darba devēju organizācijā, Administratoru asociācija plāno sniegt ieguldījumu uzņēmējdarbības tiesiskās vides un publiskās pārvaldes pakalpojumu pilnveidošanā.

Piedaloties tautsaimniecības un finanšu jomas politikas plānošanas dokumentu un normatīvo aktu izstrādē un pilnveidē, daloties ar profesionālām zināšanām un Administratoru asociācijas biedru plašo pieredzi finanšu grūtībās nonākušu uzņēmumu restrukturizācijā, maksātspējas atjaunošanā un citos ar uzņēmējdarbības vides pilnveidi cieši saistītos jautājumos, asociācija saredz iespējas līdzdarboties Latvijas uzņēmējdarbības vides pilnveidē.

Administratoru asociācija jau līdz šim ir aktīvi piedalījusies uzņēmējdarbības vides normatīvā regulējuma izstrādē un pilnveidē, jo īpaši attiecībā uz maksātnespējas procesa efektivitātes uzlabošanu. Administratoru asociācija uzskata, ka, sakārtojot uzņēmējdarbības vidi, maksātnespējas procesa ietvaros būtu iespējams nodrošināt līdzekļu atgriešanos tautsaimniecībā ātrāk un vairāk.


Lai sakārtot maksātnespējas procesu, Administratoru asociācija ir iesniegusi vairākus priekšlikumus grozījumiem Maksātnespējas likumā, piedāvājot instrumentus fiktīvo kreditoru un izsoļu “reiderisma” apkarošanai, kā arī valdes atbildības stiprināšanai.



drukāt >