Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Apmācību centrs aicina uz kvalifikācijas pilnveides pasākumu 10.martā

18.02.2020

Administratoru asociācijas Apmācību centrs 2020.gada 10.martā aicina apmeklēt kvalifikācijas pilnveides pasākumu “Jaunās Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas vadlīnijas un aktualitātes arhīvniecības jautājumos maksātnespējas procesa ietvaros” (6 ak. h). 
 
Šajā kvalifikācijas pilnveides pasākumā tiks sniegts pārskats par būtiskākajiem aspektiem dokumentu izstrādāšanā un noformēšanā, kas iekļauti Tieslietu ministrijas pastāvīgas darba grupas dokumentu izstrādāšanas jautājumos izstrādātajās vadlīnijās "Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas vadlīnijas". Kā norādījusi Tieslietu ministrija, vadlīniju mērķis ir skaidrot normatīvajos aktos noteiktās prasības dokumentu (arī elektronisko dokumentu) izstrādāšanai un noformēšanai.
 
Tāpat šajā kvalifikācijas pilnveides pasākumā būs iespējams uzzināt par aktualitātēm arhīvniecības jautājumos maksātnespējas procesa ietvaros.

Kvalifikācijas pilnveides pasākuma vadītāja: Ilga Robežniece - lektore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi dokumentu un arhīvu pārvaldībā, 15 gadus strādājusi Latvijas Valsts arhīvā kā struktūrvienību vadītāja, piedalījusies dokumentu un arhīvu pārvaldības normatīvo aktu izstrādē.
 
Norises laiks: plkst. 10:00-15:00.

Reģistrēšanās kvalifikācijas pilnveides pasākumam ŠEIT.



drukāt >