Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Prasījuma tiesību atsavināšana
Sākums>Sludinājumi>Dažādi>Prasījuma tiesību atsavināšana


Prasījuma tiesības

Maksātnespējas procesa administratore Aiga Andersone, amata apliecības Nr.00617, prakses vieta Biksēres iela 2, 16.kab., Rīga, LV-1073, piedāvā par brīvu cenu iegādāties SIA ARETE Consulting, reģistrācijas Nr. 40203347418, prasījuma tiesības pret M.Lagzdiņu par parāda EUR 71 159,61 apmērā un zaudējumu EUR 110,90 apmērā piedziņu. Prasījums pamatots ar Rīgas pilsētas tiesas 2023.gada 6.decembra spriedumu civillietā Nr. C770915323. 

Visas personas, kuras vēlas iegādāties prasījuma tiesības, tiek aicinātas līdz 2024.gada 10.maijam iesniegt rakstveida pieteikumus administratorei, norādot:

-         pircēja vārdu, uzvārdu/nosaukumu, personas kodu/ reģistrācijas numuru un adresi;

-         tālruņa numuru un elektroniskā pasta adresi vai eadresi;

-         piedāvāto cenu.

-         apliecinājumu, ka naudas līdzekļi, kas tiks izmantoti pirkuma maksas samaksai, nav atzīstami par noziedzīgi iegūtiem un/vai legalizētiem. Uz pirkuma maksas samaksai izmantotajiem līdzekļiem neattiecas jebkādi noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas likuma ierobežojumi. Pircējam nav piemērotas nekādas sankcijas, aizliegumi, aresti vai apgrūtinājumi.

Prasījuma tiesības tiks pārdotas personai, kas pārdošanas sludinājumā noteiktajā termiņā būs piedāvājusi augstāko pirkuma maksu. Piedāvājumu atsaukšana nav paredzēta. Administratorei ir tiesības atteikt darījuma slēgšanu, ja tiek konstatēti apstākļi, kas liedz darījuma noslēgšanu saskaņā ar Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas likuma noteikumiem, t.sk., netiek iesniegti dokumenti par naudas līdzekļu izcelsmi.

 

Rakstveida piedāvājums iesniedzams, to nosūtot pa pastu uz administratores prakses vietas adresi, Biksēres iela 2, 16.kab., Rīga, LV-1073, vai nosūtot elektroniski parakstīta dokumenta veidā uz e-pasta adresi aigaandersone@inbox.lv vai oficiālo eadresi.

Sludinājums ir publicēts 26.04.2024.

 

Sludinājuma iesniedzējs:

Aiga Andersone
26184799
aigaandersone(at)inbox.lv

Sludinājuma termiņš:

11.05.2024
drukāt >