Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Aicinām pieteiksies uz semināru "Aktualitātes sadarbībā ar LR Uzņēmumu reģistru"

13.02.2014

Atgādinām, ka vēl ir iespējams pieteikties uz semināru "Aktualitātes sadarbībā ar LR Uzņēmumu reģistru", kas notiks 24.februārī. Atlikušas dažas brīvas vietas! Detalizētāka informācija un reģistracija šeit

Seminārs pašvaldību darbiniekiem „Maksātnespējas process, kreditoru tiesības un pienākumi"

12.02.2014

Ņemot vērā vairāku pašvadību izrādīto interesi, Administratoru asociācijas Apmācību centrs ir sagatavojis un aicina pašvaldību darbiniekus uz specializētu semināru "Maksātnespējas process, kreditoru tiesības un pienākumi”, kas notiks šā gada 28.martā no pl.10:00-17:00 Administratoru asociācijas telpās Strēlnieku ielā 9-14, Rīgā.

Lasīt vairāk >

Jaunumi sadaļā "Biedriem"

03.02.2014

Godātie Administratoru asociācijas biedri!

Sadaļā "Biedriem" ir ievietota aktuāla informācija. Aicinām ar to iepazīties!

Jauns seminārs februārī

24.01.2014

Februāra kvalifikācijas pilnveides pasākumu plāns papildināts ar semināru 24.februārī "Aktualitātes sadarbībā ar LR Uzņēmumu reģistru". Aicinām pieteikties šeit!

Valstij jārod risinājums Ķemeru sanatorijas ēkas uzturēšanai līdz sekmīgai izsolei

24.01.2014

„Gadījumos, kad maksātnespējas process skar valsts nozīmes objektus, piemēram, valsts nozīmes kultūrvēsturisko Ķemeru sanatorijas ēku, nepieciešams praktisks risinājums finansējuma piesaistīšanai, lai nodrošinātu īpašuma uzturēšanu,” uzskata Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valdes priekšsēdētāja Agnese Strode, raksturojot situāciju, kas izveidojusies SIA „Ominasis Latvia” maksātnespējas procesā.

Lasīt vairāk >

O.Cers: Tieslietu ministra atvadu sveiciens maksātnespējas administratoriem

21.01.2014

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns pašreizējās valdības pēdējās dienās – 2014.gada 10.janvārī – iesniedzis Saeimā priekšlikumus maksātnespējas administratoru sistēmas pilnveidei, tas ir, grozījumus Maksātnespējas likumā, kas vērsti uz fundamentālām izmaiņām maksātnespējas procesa regulējumā. Šie grozījumi, kas vispār nav tikuši diskutēti pirmajos divos lasījumos, ir iesniegti neilgi pirms Maksātnespējas likuma grozījumu skatīšanas Saeimas trešajā lasījumā, kas ir pretrunā kvalitatīvu tiesību aktu izstrādes un pieņemšanas kārtībai.

Lasīt vairāk >

Papildināts februāra kvalifikācijas pilnveides pasākumu plāns

21.01.2014

Mājas lapas sadaļā "Apmācību centrs" ir papildināts kvalifikācijas pilnveides pasākumu plāns februārim. Aicinām ar to iepazīties šeit!

Ieplānojiet martu!

14.01.2014

Ņemot vērā lielo interesi par kvalifikācijas pilnveides pasākumu "Argumentācija un prezentācija tiesā", informējam, ka šis seminārs atkārtoti notiks šā gada 14.martā. Aicinām savlaicīgi reģistrēties!



drukāt >