Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācija apmāca policijas un prokuratūras speciālistus

15.12.2014

Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas (turpmāk – Administratoru asociācija) Apmācību centrs šogad ir uzsācis Valsts policijas un prokuratūras speciālistu apmācību, lai ne tikai uzlabotu šo darbinieku zināšanas, bet arī sekmētu vienotu praksi Maksātnespējas likuma un citu normatīvo aktu piemērošanā maksātnespējas un tiesiskās aizsardzības procesu ietvaros.

Policijas un prokuratūras darbinieku apmācības ir uzsāktas, rodot kopīgu sapratni par nepieciešamību padziļināt maksātnespējas procesa lietu un sūdzību izskatīšanā iesaistīto speciālistu zināšanas, tādējādi uzlabojot maksātnespējas procesa norises efektivitāti.

Nodrošinot apmācības, Administratoru asociācija vēlas sniegt ieguldījumu tiesiskuma stiprināšanā maksātnespējas jomā.

Apmācību laikā policijas un prokuratūras darbinieki apgūst maksātnespējas likuma normas, kā arī civiltiesības un civilprocesa normas, kas attiecināmas uz tiesiskās aizsardzības un maksātnespējas procesu. Tāpat apmācībās tiek sniegta detalizēta informācija par administratora tiesībām un pienākumiem maksātnespējas procesa laikā, ierobežojumiem administratora pienākumu pildīšanai, kā arī administratora atbildību.

Apmācībās piedalās kopumā 75 policijas un prokuratūras darbinieki no Rīgas un reģioniem.



drukāt >