Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Par biedrību
Sākums>Par biedrību


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

2. un 3.jūlijā aicinām uz semināru „Sarunu vešanas prasmes efektīvai komunikācijai”

20.06.2014

2.-3.jūlijā Administratoru asociācijas Apmācību centrs aicina uz semināru „Sarunu vešanas prasmes efektīvai komunikācijai”, kura mērķis ir iepazīstināt ar veiksmīgas komunikācijas pamatnoteikumiem, kā arī trenēt sarunu vešanas prasmes. Semināra laikā tiks sniegts īss teorētiskais izklāsts, kā arī notiks darbs grupās, diskusijas, lomu spēles un veikto videoierakstu analīze.

Šajā seminārā uzzināsiet par efektīviem sevis vadīšanas principiem, pozitīvas neverbālās saskarsmes veidošanu (kā atstāt pārliecinātu iespaidu), kā arī pozitīvas fiziskās vides veidošanu sarunu laikā.

Tāpat seminārā Jums būs iespēja uzzināt par dažādiem uztveres veidiem un psiholoģiskajām pozīcijām saskarsmē, kontaktu dibināšanu par tālruni un klātienē, un arī refleksīvās klausīšanās tehnikām.

Papildus iepriekšminētajam seminārā iemācīsieties izmantot sarunu vadīšanas un uzturēšanas paņēmienus, problēmsituāciju risināšanas algoritmus, kā arī uzzināsiet par cilvēku uzvedības īpatnībām atkarībā no viņu apzinātā vai neapzinātā mērķa.

Kvalifikācijas pilnveides pasākumu vadīs Mg. Psyh., Mg. Personālvadībā Vineta Ikauniece-Muižniece, kura ir personāla trenere ar vairāk nekā 10 gadu darba pieredzi pārdošanas, klientu apkalpošanas, vadītāju apmācības un personiskās izaugsmes treniņu vadīšanā. Pasniedzēja ir sertificēts praktiskais psihologs, akmeologs – speciālists pieaugušo personiskās un profesionālās izaugsmes attīstīšanā.



drukāt >